Rychlý svatební medovník
30.12.2008
![Tenhle recept se mi líbí](/img/facebook-icon.png)
1x salko, 3x máslo, 5x balíček dlouhých medových plátku balení po 250g, 1x perník na strouhání, 1x hrst vlašských ořechů, čaj, 2x lžíce rumu
Jak na to:Uvaříme silný čaj. Necháme vychladnout, nalijeme do pekáče a přidáme rum.Salko uvaříme hodinu v papíňáku, necháme vychladnout, přídáme másla a vyšleháme.Placky seřízeme do čtverce, namažeme krémem, poté rychle spodní nenamazanou stranu protáhneme v čaji s rumem(jen trochu bych to nebylo moc rozmoklé), navrstvíme na sebe. Boky potřeme zbylým krémem. Posypeme směsí nastrouhaných odřezků z placek, strouhaného peníku a nasekaných ořechů.Necháme dva dny odležet.
Podobné recepty:Opilé kuřecí závitky a rychlý jablkový kompot, Jurské svatební palačinky, Medovník, Medovník, Tatranský medovník