Nakládaný hermelín

Potřebujeme:

3 ks hermelínu (3x 12 dkg), 3 feferonky , 5 bobkových.listů, 2 cibule, 2 pokrájené červené kapie (i naložené), 6 stroužků česneku, 2 lžičky grilovacího koření, 2 lžičky koření na divočinu, 1 lžíce citrónové šťávy, olej na zalití

Jak na to:

Hermelín pokrájej na kousky, velikostí a tvarem vyhovující tvým představám. V praxi je vyzkoušena jako nejvhodnější varianta : kolečko hermelínu přepůlit po příčné i podélné ose.Vzniknou půlkolečka poloviční tloušťky původního tvaru. Rozmačkaný česnek dobře utři s kořením a lžící oleje. Pokud jsi sýr nožem zpracoval do estetických útvarů, pak jej narovnej do sklenice,jak je popsáno v předešlé pasáži a každou vrstvu připravenou kořenící směsí potři. Zalij olejem, sklenici uzavři,ulož na týden do lednice,každý den dvakrát něžně protřepej.

Podobné recepty:

Nakládaný hermelín myslivec, Nakládaný hermelín, Nakládaný hermelín, Nakládaný hermelín, Grilovaný hermelín