Balkánské kuřecí kapsy

Potřebujeme:

4 kuřecí řízky, 4plátky šunky, 4plátky tvrdého sýra, smetana, bílé víno, balkánký sýr

Jak na to:

Kuřecí řízky naříznema tak,abychom je rozložili na plátky,které osolíme a dáme na ně po plátku šunky a tvrdého sýra,ty pak spíchneme jehlou nebo párátkem jako kapsu a zprudka osmahneme po obou stranách na rozpáleném tuku.Pak tuk slijeme a na pánvi rozehřejeme máslo na to opět dáme kuřecí kapsy,přidáme kousíček bujonu a trochu vody a bílého vína 1 až 1.5 deci.Vše dusíme, přidáme ještě trochu sojové omáčky,vorčestru,soli,pepře.Asi tak po pěti minutách dušení přidáme rozdrobený balkánský sýr a smetanu a opět přikryté chíli dusíme,aby šťáva prostoupila i maso.

Podobné recepty:

Kuřecí prsa na medu, Kuřecí prsa na medu, Kuřecí kapsa s jarní nádivkou, Nadívaná kuřecí prsíčka se smetanovou omáčkou, Kuřecí kapsy se zeleninou