Tštoviny s omáčkou z hovězí konzervy

Potřebujeme:

pro 4 osoby: Těstoviny, 2 hovězí velké konzervy ve vl. šťávě(Hamé doporučuji), 2 rajské protlaky, 2 okurky sterilované, velká cibule, půl káv. lžičky Kari koření ,tvrdý sýr, olej, voda asi 350 ml

Jak na to:

Na oleji zpěníme nadrobno cibuli, přidáme nadrobno nakrájené hov. maso i se socem z konzervy, přidat vodu , povařit asi 10 min, okurky nadrobno, Kari koření-nepřehnat to. Opět povařit asi 15 minut , chvíli před koncem přidat rajské protlaky, ne kečup. Nemá to být příliš husté, ani řídké.Na těstoviny dát přiměřeně omáčky a posypat strouhaným sýrem.

Podobné recepty:

Metropolitan hovězí steak, Eintopf Friedrich, Blesková dobrota, Zapečené těstoviny, Italský gulášek