Mexický marinovaný kapr

8.11.2010
Potřebujeme:

800 g kapra, citrónová šťáva, sůl
Marináda: 150 g majonézy, 20 g strouhaného křenu, 1 prolisovaný banán, 1 sladkokyselá okurka, 20 g kaparů, 10 g cukru, citrónová šťáva, 50 ml bílého vína, bílý pepř, sůl, 1 jablko

Jak na to:

Porce kapra pokapeme citrónovou šťávou a necháme asi 20 minut odležet. Kapra uvaříme doměkka v osolené vodě, vyjmeme a urovnáme na míse. Vąechny přísady na marinádu dobř promícháme, jako poslední přidáváme čerstvě nastrouhané jablko. Kapra na míse přelijeme marinádou a necháme asi 6 hodin v chladu proležet.

Podobné recepty:

Montezumova čokoláda, Kapr po mlynářsku, Kapr na modro, Kapr na jablkách, Kapr na zázvoru