Rybí guláš

22.1.2009
Potřebujeme:

600g kapřího masa, 40 g másla, 1 cibule, pfeferonka, mletá paprika, kmín, koření na ryby, sůl, 1 lžíce hladké mouky, citrónová šťáva, 3 dl zeleninového bujónu z kostky

Jak na to:

Očištěné a vykostěné kapří maso nakrájíme na menší kousky. Na rozehřátém másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme pfeferonku zbavenou semínek, mletou papriku, kmín, koření na ryby, sůl, promícháme a podlijeme částí bujónu. Dusíme asi 10 minut. Pak výpek poprášíme moukou, osmahneme, podlijeme zbytkem bujonu a dovaříme doměkka. Nakonec guláš dochutíme citrónovou šťávou, přisolíme a podáváme s chlebem.

Podobné recepty:

Rybí guláš, Rybí guláš, Rybí guláš, Marinovaný celer s rybí majonézou, Kyselá garnátová polévka