Čína

Potřebujeme:

1/2 kg vepřového masa (může být i kuřecí či krůtí), 2 celé vejce, 1 lžíce solamylu, 1 lžíce majoránky, 1 lžíce magi, 1 lžíce soli (menší), 1 lžíce pepře, 1 lžíce kari koření, trochu chilli nebo silně pálivé papriky, 4-6 stroužků česneku, trochu kmínu

Jak na to:

Maso nakrájíme na kostičky - kousky. Rozetřený česnek a vše ostatní smícháme s masem. Dáme do sklenice a necháme v lednici uležet. Nejdéle týden. Maso opékáme na pánvi na oleji do zlatová. Podáváme s bramborem, nebo hranolky.

Podobné recepty:

Čína ala Nikola, Čína, Čína-sojovka, Cuketový zapečený nákyp, Kuřecí maso s pórkem, žampioóny a sterilovaným hráškem