Sardelová jablka

Potřebujeme:

1 konzerva sardelových řezů (cca 100 g), 1 středně velká vařená mrkev, 1 větší oloupaný vařený brambor, půlka cibule, 4 jablka, pepř, 60 g majonézy, 60 ml kysané smetany, kopr

Jak na to:

Sardelky nadrobno posekáme, mrkev, cibuli a brambor nakrájíme na kostičky. Jablka v jedné třetině odkrojíme a vyjmeme jadřinec. Odkrojené vršky oloupeme a nastrouháme. Sardelky, zeleninu a strouhaná jablka smícháme, opepříme a ochutíme majonézou. Směsí naplníme dutiny jablek, pokapeme kysanou smetanou a ozdobíme sekaným koprem.

Podobné recepty:

Sardelová omáčka, Jablka s medem, Hroznový džus, Hroznový džus, Jablka s medem