Vydatné klobásky

Potřebujeme:

4 větší klobásky nebo 8 malých, rostlinný olej na opékání, 1 velkou cibuli nasekanou nadrobno, 400g konzervovaných bílých fazolí ve slaném nálevu, 400g konzervovaných sekaných rajčat, 1 lžíci sójové omáčky, 1 lžíci worcesterské omáčky, možno přidat kečup

Jak na to:

Na velké silnosťenné pánvi opečte klobásky. Vyjměte je a uchovejte v teple. Pak do pánve vsypte cibuli a opékejte ji tři až čtyři minuty, dokud nezměkne. Přidejte okapané fazole a konzervovaná rajčata a dvě nebo tři minuty je prohřívejte. Ochuť te sójovou a worcesterskou omáčkou, přilijte 150ml horké vody, promíchejte a ještě dvě až tři minuty vařte, aby omáčka trochu zhoustla. Do pánve vraťte opečené klobásky a všechno nechte ještě minutku prohřát.Skvělé s bramborami nebo taky s chlebem.

Podobné recepty:

Klobásový pamlsek, Klobásové pagáče, Klobásky v župáncích, Provensálská dušená zelenina s luteránskými Papričkami, Domácí klobásky