Kapr s jablky a paprikou

18.4.2008
Potřebujeme:

4 porce kapra, sůl, citrón, 60 g slaniny, 4 menší jablka, celý pepř, bobkový list, nové koření, 4 nepálivé papriky, 80 g másla

Jak na to:

Porce kapra osolíme, pokapeme citrónovou šťávou, položíme do pekáčku na plátky slaniny a pokryjeme oloupanými na plátky nakrájenými jablky a na nudličky nakrájenými paprikami. Přidáme celé koření a poklademe plátky másla. Pečeme v přikrytém pekáči asi 1/2 hodiny. Při pečení podléváme podle potřeby vodou a výpek přeléváme přes kapra.

Podobné recepty:

Kapr na bramborách, Kapr na slanině se žampiony, Rybí polévka, Kapr po mlynářsku, Zapékaný kapr s jogurtovou omáčkou