Italský guláš

18.4.2008
Potřebujeme:

750 gramů hovězího masa, sůl, mletá paprika, 50 gramů sádla (nebo jiný tuk na smažení), 80 gramů cibule, jíška ze 30 gramů másla a 30 gramů mouky, lžíce kaše z rajčat nebo malá plechovka rajského protlaku, 100 gramů špaget, 20 gramů parmezánu

Jak na to:

V hrnci si osmažíme na rozpáleném omastku drobně nakrájenou cibulku do červena, poprášíme paprikou a přidáme na drobné kostičky nakrájené hovězí maso, sůl a dusíme asi 1 hodinu. Mezitím si připravíme světlou jíšku, zředíme ji polévkou nebo vařící vodou, přimícháme do ni kaši z rajčat nebo rajský protlak, na krátké kousky nakrájené uvařené špagety (předtím 10-15 minut povaříme). a vše nalijeme na maso, které ještě povaříme v omáčce. Posypeme strouhaným parmezánem.

Podobné recepty:

Zelný guláš, Guláš s lečem, Cuketový guláš se zeleninou, Kotlíkový guláš, Květák na italský způsob