Kuřecí šnečky
17.4.2012
kuřecí prsa, sterilované žampiony, cibule, 200 ml smetany, 2-3 lžičky hladké mouky, kari koření, mletý bílý pepř, sůl, olej
Jak na to:Omyté a osušené maso nakrájíme na delší nudličky, ochutíme solí a pepřem. Stočíme do tvaru šneka a upevníme párátkem. V pánvi rozehřejme olej, šnečky prudce osmahneme a odložíme na talíř. Ve výpeku orestujeme cibuli a žampióny, přidáme opražené šnečky. Podlijeme vodou, přidáme kari a zakryté dusíme 20 min. Ve smetaně rozmícháme mouku a přilijeme ji k masu. Zlehka promícháme a necháme přejít varem. Podáváme s většími těstovinami.
Podobné recepty:Italské těstoviny s cottage sýrem, Pizzové šnečky, Slané šnečky, Valentýnské šnečky, Slané hlemýždě