Ryby
- Zapečené rybí filé (s vejci a se sýrem)
- Rybí filé se smetanou
- Karboše z kapra
- Kapr po katalánsku
- Filé v těstíčku
- Losos s rajčatovou omáčkou
- Smažená ryba s mandlemi
- Lososové filety s garnáty
- Úhoř pečený na pánvi
- Rybí karbanátky
- Pstruh po mlynářsku
- Kapr na petrželovém másle
- Losos s rajčaty
- Kapr na pivě
- Anglická štika
- Makrela na červeném víně
- Losos v rýži
- Řecká makrela
- Platýz vařený v páře se sladkým fenyklem
- Filety zapečené se sýrem
- Candát na kmíně
- Pečený pstruh na hříbkách
- Vařený úhoř
- Kapr na pivě
- Kapr v zeleninové marinádě
- Pstruh na slanině
- Zapékaný kapr nebo treska
- Pstruh na bílém víně
- Maďarský candát
- Rybí filé grilované