Hovězí maso
- Švédské roštenky
- Španělské ptáčky pro pohodlné
- Hovězí plátky se žampiony
- Máslo na bifteky
- Janiny hovězí závitky
- Pleskavice z hovězího masa
- Hovězí řízky na ruby zapečené s tatarkou v troubě
- Zapékané roštěnky se sýrem
- Hovězí perkelt s červeným vínem
- Budapešťské řízky
- Hovězí tokáň na majoránce
- Kantonské hovězí kostky
- Máslová rýže s hovězím masem
- Šleh s kyselými okurkami
- Hovězí pečeně na zelenině
- Španělské ptáčky
- Hovězí roláda Eurobak
- Hovězí maso dušené na hořčici
- Stroganoff s hráškem
- Královská hovězí pečeně
- Dušené hovězí karbonátky
- Dušená roštěná
- Hovězí dušené na víně
- Hovězí s kmínem, zelím a brambory
- Neapolské roštěnky Sofie Lorenové
- Hovězí řízek Dubarry
- Broskvové roštěnky
- Plněný biftek se smetanovými bramborami
- Vinařské hovězí plátky
- Naložené přírodní hovězí masíčko