Tuňákový salát + rýžové nudle

Potřebujeme:

2 konzervy tuňáka ve vlastní šťávě, balíček rýžových nudlí, olivový olej, čerstvá šťáva z 1–2 citronů, 1 cibule, 1 lžička bylinek (např. oregano nebo bazalka), možno přidat drobet strouhaného tvrdého sýra, kečupu, hořčice. Je výborné, když se přidá i mražená zeleninová směs – mrkev, kukuřice, hrášek, fazole (vyzkoušeno Bonduelle)

Jak na to:

Nudle uvaříme, nasekáme asi na 3 cm kousky, vyklopíme tuňáka, přidáme nadrobno nasekanou cibuli, zakapeme citrónovou šťávou, přidáme olivový olej a koření, případně dosolit.

Podobné recepty:

Bezlepkové rýžové nudle s kuřecím masem a fazolovými klíčky, Smažené rýžové nudle na čínský způsob, Tresčí polévka, Hanojská polévka, Tuňákový salát