Masová směska

Potřebujeme:

300g zadního masa, 300g libové vepřové plece, 2 cibule, sterilovaný hrášek, sterilovaná kapie, kečup, mletá sladká paprika, mletý pepř, cukr a sůl, olej, hladká mouka

Jak na to:

Nakrájenou cibulku zpěníme na oleji, vložíme nakrájené hovězí, osmahneme, osolíme, přidáme mletou papriku. Podlijeme vodou, přiklopíme a dusíme.Po 30 minutách varu přidáme nakrájené vepřové maso. Podle potřeby dolijeme vodu a dusíme doměkka. Zahustíme světlou jíškou, přidáme hrášek a pokrájenou kapii, ochutíme cukrem, solí a kečupem. Povaříme. Podle chuti přidáme špetku mletého pepře. Podáváme s knedlíkem nebo s rýží.

Podobné recepty:

Palačinky s masovou náplní, Masová pomazánka, Masová pomazánka, Masová nádivka, Masová pomazánka