Jehněčí s majoránkou

Potřebujeme:

700 g jehněčího z kýty, 200 g kořenové zeleniny (petržel, mrkev, celer), 40 g sádla, 40 g hladké mouky, sůl, 2 stroužky česneku, 1/2 lžičky majoránky

Jak na to:

Maso spolu s očištěnou zeleninou uvaříme v osolené vodě do měkka. Uvařené maso vyjmeme, vývar scedíme.
Z masti a mouky uděláme světlou jíšku, podlijeme troškou vody a vlijeme do vývaru. Přidáme sůl, prolisovaný česnek, majoránku, na malé kousky nakrájené maso a znovu vše povaříme. Podáváme s bramborami.

Podobné recepty:

Jehněčí maso na zelenině, Jehněčí žebírka na bylinkách, Dušená jehněčí kýta, Jehněčí s nivou, Jehněčí s nivou