Krkovička s hořčicí podle Jiřího babici

Potřebujeme:

2kg krkovice v kuse, plnotučnou hořčicí, nakládané okurky, mletá sůl, mletý pepř, cherry rajčata, 2 velké cibule, voda, potravinářský provázek

Jak na to:

Vezmeme si krkovici nakrojíme ale nedořízneme až dolů. Krkovici osolíme a opepříme i mezi plátky. V řezech potřeme plnotučnou hořčicí a přidáme nakrájenou cibuli a okurku nakrájené na plátky. Celou krkovici svážeme potravinářským provázkem aby nám nic nevypadlo. Dáme do pekáče a přidáme cherry rajčata nakrájené na půlky a cibuli nakrájenou na plátky.Vložíme do trouby a podléváme. Pečeme cca 2h a kontrolujeme.Hodí se například ke chlebu.

Autor receptu: Lucie Kučerová

Podobné recepty:

Vepřové závitky v křenové omáčce, Kremžská krkovička, Krkovička na vinohradský způsob, Vepřová krkovička se šťávou, Rychlo-maso