Rybí guláš

21.9.2011
Potřebujeme:

1 menší kapr, 40 g másla, 1 cibule, 1 stroužek česneku, mletá červená paprika, kmín, sůl, 40 g hladké mouky, citronová šťáva, vývar

Jak na to:

Očištěného kapra rozřízneme na polovinu, hlavu a ocas odsekneme, páteř odřízneme a maso nakrájíme na větší kusy. Na másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme mletou červenou papriku, kmín, kousky masa, sůl, trochu podlijeme a dusíme 10 minut. Potom šťávu zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme vývarem a necháme dovařit. Guláš dochutíme citrónovou šťávou a prolisovaným česnekem.

Podobné recepty:

Rybí guláš, Rybí guláš, Rybí guláš, Marinovaný celer s rybí majonézou, Kyselá garnátová polévka