Pikantní roštěná

Potřebujeme:

500 g roštěnky, sůl, pepř, olej, 1 větší cibule, mletá červená paprika, 100 g sterilované kapie, 1-2 feferonky, 20 g hladké mouky, 1 lžíce hořčice

Jak na to:

Maso nakrájíme na plátky, slabě jejich naklepeme, okraje nařízneme, aby se plátky masa netočili. Maso osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji opečeme po obou stranách. Opečené maso udržujeme na teplém místě. Do oleje po opečení masa dáme na kolečka nakrájenou cibuli, mletou červenou papriku, nakrájenou kapii a feferonky. Chvíli podusíme, zaprášíme moukou a zalijeme vodou. Vaříme tak dlouho, až se začne tuk oddělovat od šťávy. Dochutíme hořčicí. Hotovou šťávou přelijeme opečené maso. Podáváme s rýží.

Podobné recepty:

Ďábelská roštěná, Roštěná naruby, Roštěná na znojemský způsob, Pikantní roštěná, Čokoládové tyčinky s marmeládou