Hovězí v alobale

Potřebujeme:

250 g hovězího masa, olej, 200 g rýže, 2 dcl leča, sůl, 1 cibule, 200 g vepřových jater, 150 g moravské klobásy, pepř, 2 PL rajčatového protlaku

Jak na to:

Na oleji upražíme omytou rýži, přidáme lečo, sůl a spolu dusíme. Hovězí maso uvaříme, nakrájíme na malé kousky. Cibuli nakrájíme, zpěníme na oleji, přidáme pokrájené maso, nakrájenou játra a klobásu, dochutíme pepřem a za občasného promíchání dusíme. Do hotového přidáme rajčatový protlak a osolíme. Na alobal dáme dušenou rýži, na kterou navrstvíme masovou směs, zabalíme a v dobře vyhřáté troubě necháme zapéct.

Podobné recepty:

Metropolitan hovězí steak, Hovězí bifteky, Hovězí polévka s těstovinami, Hovězí řízek Dubarry, Hovězí se slaninou