Kuře na paprice

Potřebujeme:

1 kuře, 50 g oleje nebo rostlinného tuku, 120 g cibule, 1 lžička mleté ​​papriky, na hrot nože kmínu, 1 lžička soli, trochu pepře, 2 papriky, vývar nebo voda

Jak na to:

Kuře dobře omyjeme a nakrájíme na 8 kousků. Na oleji zpěníme cibuli nakrájenou nadrobno, a když začne růžové, přimícháme mletou červenou papriku, kmín a porce masa. Když se maso začne dusit, osolíme a po 15 minutách přimícháme papriku nakrájenou na nudličky. Během dušení podle potřeby podléváme vroucí vodou nebo vývarem, ale většinou podlévat netřeba, neboť cibule a paprika pustí dostatek šťávy.

Podobné recepty:

Kuřecí steak s těstovinami, Kuře na paprice, Krůtí závitek s rýží, Kuře na paprice, Kuře na paprice