Rajčata plněné brynzovou pomazánkou

Potřebujeme:

50 g másla, 200 g brynzy, sůl, mletá červená paprika, 2 mladé cibulky, kmín, 8 rajčat, pažitka

Jak na to:

Do dobře utřeného másla přidáme brynzu, sůl, lžičku mleté ​​červené paprpiky, nadrobno pokrájené mladé cibulky a drcený kmín. Důkladně utřeme do pěny. Z rajčat seřízneme vršky a dužinu vydlabeme. Propasírujeme ji přes sítko a přidáme do pomazánky spolu s nadrobno nasekanou pažitkou. Připravenou pomazánkou naplníme rajčata, přikryjeme vršky a podáváme s černým chlebem.

Podobné recepty:

Pečené papriky plněné brynzou, Palačinky plněné sýrovým krémem, Rajčata plněné plísňovým sýrem, Pomazánka na tousty, Toasty s hráškově-rajčatovou omáčkou