Cikánská pečeně

23.9.2011
Potřebujeme:

300 g hovězího masa, 300 g vepřového masa, 150 g vařeného uzeného masa, 1 houska, 2 vejce, 2 kyselé okurky, sůl, pepř, olej, 1 cibule, 20 g másla, masový vývar

Jak na to:

Maso hovězí, vepřové, vařené uzené, housku namočenou ve vodě, umeleme, přidáme vejce, nadrobno posekané okurky, sůl, pepř a nadrobno nakrájenou, na oleji zpěněnou cibuli. Přísady smícháme, uděláme šišku, kterou dáme do pekáče, obložíme plátky másla a za občasného přelití pečeme asi 1 hodinu. Během pečení podle potřeby podlijeme vývarem. Podáváme se zeleninovým salátem.

Podobné recepty:

Pečené pstruhy, Pečené koleno na pivu, Cikánská roštěná, Kozí sýr na přírodně, Cikánská omáčka