Krémový-sýrový sendvič

Potřebujeme:

4 osoby: 250 g brynzy, 100 g čedaru (nejlépe žlutého), 4 střední rajčata, jarní cibulka s natí, olivový olej, 8 tenkých plátků chleba

Jak na to:

Plátky chleba pokapejte z jedné strany olejem. První plátek položte kapající stranou dolů a nadrobte něj hrudky brynzy, poklademe plátky rajčat a posekanou cibulku. Posypte nahrubo nastrouhaným sýrem. Přiložte druhý plátek chleba kapající stranou nahoru. Vzniklý sendvič dlaněmi stiskněte a opékejte na pánvi (nejlépe grilovací) asi 2 min z každé strany dozlatova. Stejně postupujte i při zbývajících krajícem chleba. Překrojte na polovinu a ihned teplé podávejte.

Podobné recepty:

Plněný sendvič, Plněný sendvič , Plněný sendvič, Plněný sendvič, Smažený sendvič