Zvěřinové závitky na jalovci

27.9.2011
Potřebujeme:

4 plátky masa ze stehna divočáka, 250 g uzeného masa, 1 vejce, sůl, pepř, 2 lžíce strouhanky, 4 kuličky jalovce, hladká mouka, olej, 1 cibule, vegeta, 200 ml kečupu

Jak na to:

Uzené maso umeleme, přidáme vejce, sůl, pepř a zahustíme strouhankou. Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme drcenými jalovcem a přikryjeme směsí z uzeného masa. Svineme a stáhneme nití. Závitky obalíme v mouce, opečeme v oleji, vyjmeme a naskládáme do pekáčku. Do výpeku přidáme trochu oleje, orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme vegetu a směsí polijeme závitky. V troubě dusíme doměkka. Nakonec přimícháme kečup chvíli podusíme.

Podobné recepty:

Steak z Daniela s brusinkovou omáčkou, Šunkové závitky s koprovou pěnou, Masové závitky se šunkovým salámem, Vepřové závitky s játry, Hovězí závitky s vejcem