Jemné telecí soté

Potřebujeme:

500 g telecího masa, sůl, mletý bílý pepř, olej, 1 cibule, mletá sladká paprika, 400 g sterilované zeleninové směsi ve sladkokyselém nálevu, 2 lžíce kečupu, worcestrovou omáčku

Jak na to:

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a v pánvi na rozehřátém oleji po všech stranách osmahneme. Pak ho vařečkou shrneme k jedné straně, přisypeme kolečka cibule a lehce osmahneme. Podlijeme trochou horké vody nebo nálevu ze zeleniny a dusíme. K téměř měkkému masu přidáme sterilovanou zeleninu, kečup, trochu worcestra a bez podlévání, jen ve vlastní šťávě, za častého míchání dodusíme doměkka. Podáváme s chlebem nebo s topinkami.

Podobné recepty:

Telecí řízky po boloňsku, Kopaničářské králičí soté, Soté z divočáka, Mexické soté z Goodyová foody nudlí, Kuřecí soté na arašídovém másle