Kuřecí kapsa s kozím sýrem

Potřebujeme:

4 kuřecí prsa s kůží, 150 g měkkého kozího sýra, 1 lžíce mléka, 1 lžíce čerstvého estragonu, 1 červená paprika, 1 bílá paprika, 3 červené cibule, 3 lžíce olivového oleje, sůl, pepř, sezamová semínka

Jak na to:

Do vyšších kuřecích prsou prořízneme otvor a ještě mezi kůží a masem vytvoříme kapsu. Sýr rozetřeme s mlékem a estragonem a směsí naplníme kapsu pod kůží. Párátkem propíchneme kůži tak, aby sýr nevytekl. Otvor v mase naplníme proužkami paprik. Cibuli nařízneme a rozdělíme na klínky, smícháme ji s dvěma lžícemi olivového oleje a poklademe ji na dno misky na zapékání. Na cibuli dáme naplněné maso pokapeme zbytkem oleje, podle chuti osolíme a opepříme. Pečeme, dokud není kuře propečené a kůže zlatavá. Před dokončením posypeme povrch sezamovými semínky. Podáváme s dušenou zeleninou a různými studenými omáčkami.

Podobné recepty:

Plněná kuřecí kapsa, Salát s kozím sýrem, Kuřecí kapsa s chřestem, Chřestový salát s kozím sýrem, Plněná kapsa