Ryba v pikantní omáčce

3.10.2011
Potřebujeme:

1 000 g ryby, 50 g uzené slaniny, sůl, 100 g másla, 1 / 2 cibule, 2 dcl bílého vína, 20 g hladké mouky, citronová šťáva

Jak na to:

Rybu očistíme, omyjeme, zbavíme kůže, poklademe plátky slaniny a osolíme. Na másle krátce opečeme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme připravenou rybu, podlijeme vínem a trochou vody. Pečeme asi 20 min, pak rybu vybereme na ohřátou mísu, výpek zaprášíme hladkou moukou, osmahneme, zalijeme vodou a provaříme. Nakonec dochutíme citronovou šťávou.

Podobné recepty:

Kuřecí maso v pikantní omáčce, Zapékaná ryba s nivou, Ryba na kari koření, Zapékaná ryba s nivou, Sardinková pomazánka v rajčatové omáčce