Pečený kapr na zelenině

30.11.2011
Potřebujeme:

600 g kapra, sůl, pepř, 1 citron, 150 g pórku, 1 zelená paprika, 2 rajčata, 1 lžička rajčatového protlaku, olej

Jak na to:

Kapra nakrájíme na porce, osolíme, opepříme a pokapeme šťávou z citronu. Na rozehřátém oleji opečeme z obou stran, vyjmeme a uložíme na teplé místo. Ve výpeku osmažíme očištěnou nakrájenou papriku, přidáme omytý pokrájený pórek, pokrájená rajčata, rajčatový protlak a podlijeme vodou. Na zeleninu uložíme opečené porce kapra, přikryjeme a krátce podusíme.

Podobné recepty:

Pečený obložený kapr, Pečený obložený kapr, Pečený kapr na mandlích, Kapr pečený na másle, Pečený kapr na houbách