Hovězí maso Stroganov

19.10.2011
Potřebujeme:

600 g hovězí roštěnky, sůl, pepř, hladká mouka, 1 cibule, olej, 1 lžíci kečupu, 100 ml hovězího vývaru, 100 g zakysané pochoutkové smetany, petrželka

Jak na to:

Hovězí roštěnku nakrájíme na řízky a pak na nudličky. Osolíme, opepříme, poprášíme hladkou moukou a promícháme. Na pánvi zahřejeme trochu oleje a za stálého míchání maso opékáme asi 5 min. Pak ho vyjmeme, do výpeku dáme očištěnou nakrájenou cibuli a osmahneme. Maso vložíme zpět do výpeku, přidáme kečup, podlijeme vývarem a krátce povaříme. Před podáváním pokapeme zakysanou smetanou a posypeme pokrájenou petrželkou.

Podobné recepty:

Hovězí filé Stroganov, Hovězí stroganov, Hovězí Stroganov, Maso Stroganov, Hovězí polévka s těstovinami