Lososový steak s cuketou a citrónovou omáčkou

26.9.2011
Potřebujeme:

steak z lososa, cuketa, máslo, mouka, citronová šťáva, cukr, sůl, pepř, grilovací koření podle potřeby

Jak na to:

Steak z lososa ogrilujeme, případně dáme do trouby a upečeme. Cuketu podélně nakrájíme a vložíme na 20 min. do trouby, dokud není měkoučký. Omáčku si uděláme světlou jíšku - máslo rozpustíme a přidáme mouku, kterou chviličku osmahneme. Přidáme vodu, sůl, cukr a citrónovou šťávu. Upečený steak položíme na cuketu a zalijeme citrónovou omáčkou.

Podobné recepty:

Metropolitan hovězí steak, Steak s bylinkami a cuketou, Steak s hořčičnou omáčkou, Steak z lososa na bylinkovém másle, Steak se sýrem