Salát z kysaného červeného zelí

Potřebujeme:

650 g červené kysaného zelí ve skleněné láhvi, 400 g tatarské (majonézy) omáčky, 4 střední kyselé okurky, 1 / 2 sáčku zeleninové maďarské směsi s kukuřicí, 3-4 PL cukru (podle chuti), sůl, pepř

Jak na to:

Červenou kysané zelí vyjmeme z láhve a přecedíme přes sítko. Dáme ji do připravené mísy, přidáme pokrájené kyselé okurky, uvařenou zeleninovou maďarskou směs s kukuřicí, přidáme 3-4 PL cukru podle vlastní chuti, osolíme, přidáme trochu mletého pepře a nakonec přidáme tatarskou omáčku. Vše spolu promícháme a necháme odstát v lednici asi 1 hodinu. Podáváme při svátečních příležitostech spolu s bramborovým salátem, jako přílohu k smaženým různým masům.

Podobné recepty:

Zelný salát se šunkou, Salát z kysaného zelí , Salát z kysaného zelí, Salát z kysaného zelí s mrkví, Pomazánka z kysaného zelí