Pangasias s bylinkovým máslem

30.11.2011
Potřebujeme:

2 kusy ryby Panga, 2 rajčata, pórek, máslo, sůl, citron, provensálské bylinky, česnek, olivový olej

Jak na to:

Pangasiasa položíme na plech jemně pokapaný olivovým olejem, poklademe na něj plátky rajčat a kolečka pórku a zakapeme citronem. Nesolíme ani nekořeníme. Dáme péct na 180 stupňů. Máslo necháme v misky změknout, pak vmícháme provensálské bylinky, sůl a česnek (máslo musí být silně ochucené). Po upečení pangasiasa servírujeme za horka na talíř a bylinkové máslo necháme rozpustit na rybě. Podáváme s pečenými bramborami.

Podobné recepty:

Grilované telecí řízky s bylinkovým máslem, Roštěnky s bylinkovým máslem, Filety z lososa na bylinkovém másle, Steak z lososa na bylinkovém másle, Toustový chleba a smaženice s mátou a česnekem