Manicotti

Potřebujeme:

Zálivka: 1,5 kg mleté ​​maso, 2 lžíce máslo, špagetová omáčka
Špagetová omáčka: 2 lžíce olivový olej, 1 cibule, 1 stroužek česneku, 320 g protlak, lžička hnědý cukr, 2 lžíce petrželová nať, oregano, sůl, pepř , bobkový list
Palačinky: 1 hrnek polohrubá mouka, 4 vejce, 1 lžíce olej, 1 lžička sůl, 1 šálek vody
Náplň: 500 g tvaroh, 250 g sýr Ricotta, sůl, pepř, 2 vejce, 25 g mozzarela

Jak na to:

Špagetová omáčka: Cibuli a česnek zpěníme na oleji, přidáme ostatní ingredience a vaříme na mírném ohni asi 30 min.
Zálivka: Na másle osmahneme maso, a když je hotové přilijeme špagetovou omáčku, odstavíme.
Palačinky: Vše pořádně utřeme a upečeme středně velké palačinky.
Náplň: Tvaroh, Ricottu a vejce utřeme a ochutíme. Na olejem vymazaný plech rozetřeme zálivku, palačinky, které naplníme nádivkou a do každé dáme také kousek mozzarella a srolujeme tak, aby nádivka nevytekla. Uložíme na plech, zalijeme zbytkem zálivky a zapékáme asi 30 min.