Kuřecí perkelt

15.11.2011
Potřebujeme:

kuřecí prsa, nové koření, pepř, vegeta, bobkový list, olej, mletý česnek Omáčka: polohrubá nebo hladká mouka, mletá červená paprika, mléko, smetana

Jak na to:

Kuřecí prsa nakrájíme na kostky, které pak dáme do hrnce s teplým olejem. Potom přidáme nové koření, vegetu, mletý pepř, mletý česnek a bobkový list. Necháme uvařit.
Zatím si uděláme omáčku: Do většího hrnku nalijeme smetanu a mléko (vše podle vaší potřeby), přibližně 2 PL polohrubé nebo hladké mouky a mícháme. Do hrnce s masem přidáme 2 hrnky vody a necháme podusit. Potom přidáme celou polovinu cibule.

Podobné recepty:

Kuřecí perkelt, Perkelt, Kuřecí perkelt, Půlnoční chlebíček, Kuřecí perkelt