Marilsen esence

Potřebujeme:

5 vajec, 5 lžic krystalového cukru, 5 lžic výběrové mouky, 1 / 2 prášku do pečiva, 1 mléčnou čokoládu, kakao, 2 lžíce medu, 1 limetku, šlehačku

Jak na to:

Troubu si asi na 220 stupňů dáme vyhřát a od oka zjistíme zda je těsto upečené. Pak ho potřeme medem, který rozpustíme v mikrovlnné troubě a zakryjeme piškotovým těstem. Uvaříme šlehačku, necháme ji vychladit a pak do ní vymačkáme šťávu z limetky a zamícháme ji. Později jí potřeme piškotové těsto. Nakonec rozpustíme čokoládu a pokapeme jí šlehačku na cestě a na závěr jemně ozdobíme kakaem.

Podobné recepty:

Karamelový popcorn, Mrkvový koláč s krémem, Zázvorový Joe, Přeměny bílé ledové polevy (barva, chuť), Čokoládový sen