Žloutkové ořechové řezy

Potřebujeme:

250 g másla, 250 g moučkového cukru, 350 g mletých ořechů, sníh ze 7 bílků, 170 g polohrubé mouky, 1 / 2 kypřícího prášku, 20 g margarínu a 20 g polohrubé mouky na plech
Poleva: 7 žloutků, 250 g moučkového cukru

Jak na to:

Máslo dobře utřeme s práškovým cukrem do pěny. Potom střídavě za míchání přidáváme umleté ​​ořechy, tuhý sníh z bílků a prosátou mouku s kypřícím práškem. Připravené těsto dáme na plech vytřené margarínem a vysypaný moukou. Pomalu pečeme. Po upečení potřeme moučník žloutkovou polevou, kterou necháme zaschnout a až potom nakrájíme na řezy.
Poleva: Žloutky s prosetým práškovým cukrem vymícháme do pěny.

Podobné recepty:

Žloutkové kakaově-ořechové řezy, Žloutkové foukané řezy, Žloutkové řezy, Mrkvové řezy, Lehké ořechové řezy