Tuňákový pomazánka

12.10.2011
Potřebujeme:

1 konzervu tuňáka (kousky v oliv.oleji), 2 vejce uvařená natvrdo, 1 menší cibuli, 2 lžičky plnotučné hořčice, trochu sušené kořenové zeleniny (vegeta), pepř

Jak na to:

Tuňáka si polovinou oleje z konzervy dáme do mísy, vidličkou rozebereme na kousky, přidáme nastrouhané uvařené vejce, na drobné kostičky nakrájenou cibuli, plnotučné hořčici, podle vlastní chuti přidáme vegetu a pepř a dobře promícháme. Dáme do lednice alespoň na hodinku. Podáváme na chlebu, nebo pečivu, které jsme nejdříve natřeli klasickým máslem a na to rozetřeme tuňákový pomazánku.

Podobné recepty:

Tuňákový pomazánka light, Tuňákový pomazánka, Tuňákový pomazánka, Tuňákový sendvič, Tuňákový salát