Velikonoční polévka s kopřivový omeletu

Potřebujeme:

3 syrová vejce, 3 natvrdo uvařená vejce, 1 lžíci olivového oleje, ½ l mléka, hladkou mouku podle potřeby, 1 prášek do pečiva, 1 cibuli, stroužek česneku, 3 lžíce spařené mladé kopřivy, 1 lžíci posekané zelené petrželky, sůl a pepř podle chuti, 1 sáček nudlová polévka se zeleninou

Jak na to:

Surové vajíčka, prášek do pečiva, mléko, sůl, pepř, nadrobno posekaný česnek, kopřivy, cibuli a petrželku smícháme s moukou tak, aby vznikla medově hustá hmota. Směs nalijeme na olejem vymaštěnou pánev a opečeme z obou stran dozlatova. Vyjmeme, necháme vychladnout a nakrájíme na čtverečky. Nudlová polévka uvaříme podle návodu a nalijeme do talířů. Nakrájenou omeletu poklademe spolu s pokrájenými natvrdo uvařenými vajíčky na talíř.

Podobné recepty:

Zapékané omelety, Krabí polévka, Omeleta, Pita chléb s omeletu a zeleninou, Sýrová omeleta