Pikantní rybí filé

6.10.2011
Potřebujeme:

4 porce: 600 g rybího filé, 150 g prorostlé uzené slaniny, feferonku, 2 cibule, špetku mletého zázvoru, lžičku kari koření, 4 lžíce oleje

Jak na to:

Rybí filé nakrájíme na kostky, osolíme, okořeníme kořením kari, mletým zázvorem a promícháme. Za stálého míchání krátce osmahneme na oleji a vyjmeme. Ve výpeku nejprve osmahneme slaninu nakrájenou na kostičky, pak přidáme očištěnou nakrájenou cibuli. Vložíme rybí maso, podlijeme trochou vody, posypeme sekanou feferonkou a dusíme doměkka. Podáváme s vařenými brambory nebo s černým chlebem.

Podobné recepty:

Zapečené rybí filé, Pikantní rybí filé se sýrem, Smažené rybí filé v kokosu, Pečené rybí filé se žloutkovou pěnou, Zapékané filé