Plátky v alobalu

Potřebujeme:

plátky anglické slaniny, brambory, sůl, pepř, plátek masa (kuřecí, vepřové), hořčici, křen, cibuli,

Jak na to:

Alobal jemně omastíme, pokryjeme plátky anglické slaniny a nakrájenými syrovými bramborami. Osolíme, opepříme, přidáme plátek masa (kuřecí, vepřové), potřeme hořčicí, křenem, posypeme cibulkou nakrájenou na kolečka, překryjeme plátkem uzeného nebo anglickou slaninou. Alobal uzavřeme (vytvoříme jakousi kapsu), narovnáme na plech a pečeme v troubě při 180 stupňů asi 1,5 hod.. Každý má pak na talíři jednu alobalové kapsu.

Podobné recepty:

Lanšmit v alobalu, Vepřové plátky v alobalu, Uzené vepřové v alobalu, Sýrové překvapení, Tajemství orlovského mnicha