Ježci s tajemstvím

11.10.2011
Potřebujeme:

250 g mletého vepřového a hovězího masa, 4 vejce, 100 g žampionů, 50 g másla, 1 cibuli, lžičku petrželky, celý pepř, mletý pepř, sůl, pár špaget

Jak na to:

Mleté maso ochutíme solí a mletým pepřem. Vejce uvaříme natvrdo. Očištěné žampiony osmahneme na másle s posekanou cibulí.Uvařené a oloupané vejce rozřízneme po délce na polovinu. Z vajec vyjmeme žloutek, vzniklé jamky vyplníme opraženými žampiony a poloviny vajec spojíme. Vejce obalíme mletým masem. Na jedné straně vyformujeme tlamičku ježka, oči a nos vytvoříme z celého pepře, místo pcháč použijeme vařené těstoviny. Připravených ježků dáme na omaštěný plech, zakryjeme alobalem a pečeme, dokud maso není hotové. Těstoviny se dají také konzumovat.

Podobné recepty:

Těstoviny s tajemstvím, Palačinky, Ježci, Oravský ježci, Roštěnky s tajemstvím