Oheň na jazyku

10.10.2011
Potřebujeme:

50 dkg krátké kotlety, 1 vejce, 8 dkg arašídů, 2 dkg česneku a cibule, sůl, glutasol, feferonku, 1 PL cukru a škrobové moučky, 1 / 2 dcl vína a 1 / 2 dcl vývaru

Jak na to:

Maso nakrájíme na kostky, obalíme ve škrobové moučce, soli, glutasolem, vajíčku a osmahneme na silném ohni. Přidáme arašídy, které jsme předtím namočili. Dále feferonky, cibuli a česnek. Nakonec maso zalijeme tmavým nálevem ze sójové moučky, vína, glutasolu a vývaru. Vše děláme na prudkém ohni za stálého míchání. Podáváme s rýží.

Podobné recepty:

Pečený mořský jazyk s bylinkovým máslem, Krakonošův ohen, Masový parmezánský salát (insalata alla parmigiana), Paprikáš z vepřového jazyka, Sicilská rajčatová polévka