Diabolák

27.10.2011
Potřebujeme:

850 g masa (vepřové, kuřecí), 2 dcl rostlinného oleje, 3 větší cibule, 2 mrkve, 1 malou láhev ostrého kečupu, 1 l bílého vína, kari koření, vegetu, sůl
Omáčka: 200 g sýra Cottage Cheese s křenem, 3 lžíce majolky, 1 kostku bujónu, zázvor, maizenu na zahuštění

Jak na to:

Nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso pokrájené na kostky a opečeme. Do tohoto vylijeme půl láhve kečupu, trochu podusíme a přilijeme bílé víno. Pod pokličkou pomalu dusíme. V mixéru připravíme omáčku z uvedených surovin a přidáme k udušení masu, spolu se zbytkem kečupu. Krátce povaříme. Podáváme s hranolky a zeleninovým salátem.

Podobné recepty:

Diabolák, Diabolák