Pomazánka z tresčích jater

25.10.2011
Potřebujeme:

100 g másla, tresčí játra z konzervy, citrónovou šťávu, půl litru mléka, lžíci hrubé mouky, kousek cibule, lžičku posekané pažitky

Jak na to:

Z mléka a mouky uvaříme kašičku. Vychladlou přidáváme po lžičkách k máslu a utřeme ji pak s játry. Přidáme na jemno nasekanou cibulku, pažitku a citrónovou šťávu. Pomazánku mažeme na chlebíčky, zakapeme citrónovou šťávou, zdobíme natí, plátky rajčat a okurek, posypeme cibulkou na jemno nakrájenou.

Podobné recepty:

Pomazánka z tresčích jater, Pomazánka z tresčích jater, Pomazánka z tresčích jater, Pomazánka z tresčích jater, Pomazánka z tresčích jater s tvarohem