Ďábelské drůbeží soté

17.10.2011
Potřebujeme:

60 dkg kuřecích prsíček, 12 dkg červené papriky, 12 dkg žampionů, 15 dkg cibule, 10 dkg kečupu, 2 dcl vývaru, sůl, vegetu, pepř, 1 dcl oleje, 30 g maizeny

Jak na to:

Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, ochutíme vegetou a zprudka opečeme na rozpáleném oleji. Maso vyjmeme, orestujeme nakrájenou cibuli, papriku, přidáme žampiony, kečup a zalijeme vývarem. Svaříme, zahustíme maizenou rozmíchanou s trochou vody, provaříme asi 2 minuty a přidáme orestované maso. Podáváme s rýží nebo bramborovými hranolkami.

Podobné recepty:

Ďábelské drůbeží soté, Kopaničářské králičí soté, Soté z divočáka, Drůbeží soté s ananasem, Mexické soté z Goodyová foody nudlí