Minutová kuřecí směs

20.10.2011
Potřebujeme:

300 g vykostěného kuřecího masa, 100 g šunky, 100 g kuřecích jater, 100 g čerstvých šampionů, 1 cibuli, 30 g zeleného hrášku, 3 lžíce slunečnicového oleje, špetku pepře, sůl, petrželku, červenou papriku

Jak na to:

Cibuli nakrájenou na tenké pul-kolečka zpěníme na oleji, přidáme kuřecí maso a kuřecí játra pokrájené na hranolky, podusíme 2 minuty, vmícháme hrášek, sůl, pepř, posekanou petrželovou nať a podusíme minutu. Podáváme s rýží.

Podobné recepty:

Tatranské kuře, Těstoviny s uzeným sýrem, Kuřecí směs s nivou, 10 minutová buchta, Kuřecí směs se žampionu a hráškem