Krůtí prsa v alobalu

14.10.2011
Potřebujeme:

4 krůtí prsa, 1 kostku slepičí bujón, 8 plátků krůtí šunky, 15 dkg žampionů čerstvých nebo z konzervy, 1 vejce, 1 cibuli, černý a bílý pepř, sůl, olej

Jak na to:

Řízky naklepeme z obou stran osolíme, opepříme bílým pepřem a na oleji rychle opečeme. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Cibuli nakrájíme na kostičky, opečeme na oleji, přidáme nakrájené žampiony a pepř. Chvíli orestujeme, podlijeme vývarem, který připravíme podle návodu. Dusíme až do odpaření, odstavíme a vmícháme 1 vejce. Na přiměřený kus alobalu uložíme plátek šunky, na něj navrstvíme část žampionová hmoty. Pak položíme připraven opečený řízek, který přikryjeme vrstvou žampionová hmoty a ukončíme plátkem šunky. Obložené řízky zabalíme do alobalu a uložíme na pekáč. Pečeme asi 25 minut.

Podobné recepty:

Krůtí prsa plněné borůvkami, Krůtí prsa s broskví, Krůtí prsa s medem, Krůtí prsa s broskví, Netradiční krůtí prsa