Mexické maso

1.11.2011
Potřebujeme:

0,5 kg mletého hovězího masa, 1 malou cuketu, 1 papriku (nejlépe žlutá, červená, aby pokrm byl pěkně barevný), 1 rajčatový protlak (větší), 1 sterilizovanou červenou fazoli, 1 zakysanou smetanu, sůl dle chuti
Koření: 1. varianta - trochu skořice, 2.varianta - sladkou a pálivou papriku

Jak na to:

Maso osmažte na trošce oleje, přidejte rajčatový protlak, sterilovanou fazole, sůl a pepř podle chuti. Poduste maso a nakonec přidejte na kostičky nakrájenou cuketu a papriku. Chvíli ještě poduste tak, aby zelenina zůstala křupavá. Při podávání ozdobte povrch zakysanou smetanou.

Podobné recepty:

Mexické zapékané maso, Mexické špagety, Pikantní mexické masové kuličky, Mexické fazole, Mexické fazole